Thursday, September 18, 2014

STRAWBERRY PARK

Cuti sekolah datang lagi,
Kami pun pi bercuti,
Cuti pun dekat, 
kat tepi-tepi rumah je hihihi

Kawan-kawan pun ramai yang dah pernah datang sini,
Kami ke Cameron Highland.

Kami menumpang tidur di Strawberry Park..
 
 Bagi saya tempat ini sudah cukup best untuk tidur.... Syukur apa yang ada.

Kemudian kami ke sini,

  Boh Tea Centre. Kek strawberry coklatnya sangat sedap.

Selepas itu kami ke sini
                            
Time Tunnel, tempat ini sangat best bagi insan-insan seperti saya yang sukakan barangan antik.
Nampak sangat saya pun dah antik.


Dalam perjalanan pulang, kami singgah sebentar di sini,
Lata Iskandar, tempat best tuk budak-budak mandi.

Itu sahaja kisah cuti saya and family...
Nak cerita panjang-panjang pun tak reti muahahaha

 
The end....

8 comments:

Cik Puan Eka said...

Haritu honeymoon kat Cameron Highland. Tu duk teringat kesejukan CH hihihi nnti nak honeymoon lagi sekali kat sana hehehe

Nuriesya Nadia said...

Kita baru je balik hanimunggg dekat Cameron. Best ! Sejuk. Cakap sampai keluar keluar asap. Hahaha. :D

MizzTina said...

last g CH ms preggy 2bulan lbh.. nk g lg, tggu anak besar sikit.. n xnk g time cuti sekolah atau public holiday, ssh.. nak naik teh boh pun kena ikut tangga..klu x blh park kete kt atas..hehehe..

Ann Ishak said...

oh CH...the best place to have strawberry :)

idzwa kamaruddin said...

Lama nyer tak ke CH

JunAina said...

Sudah hampir 20 tahun tak ke Cameron Highland...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

macam menarik.. rasa macam nak p sini...

tapi tak tau bila -_-"

Syeeda said...

lamanya tak ke sana..=)