Saturday, May 17, 2014

PERSEPSI

...kalau nenek kebayan je
Mesti terbayang yang macam ni


Bukan yang macam ni..

Kalau mak tiri je, mesti terbayang yang macam ni...

Bukan yang macam ni...


So...
Bersangka baiklah hihihhihi 
Nenek kebayan pun ada yang cute

4 comments:

Sobri Yaacob said...

kah..kah yang bab bsangka baik tu yg best..good point :)
lpas ni nak sangkabaik yg nenek kbayan rupa mcm izara aishah :)

ewanthology said...

udah dimomokkan dgn persepsi begitu sejak kecil.... nak buat macam mana? hehe

Azlan Strider said...

cakap ewan tu ade benarnya...sometimes benda yang dimomokan sejak dari kecil ni yang susah nak diubah..tapi ia bukan satu yg mustahil untuk mengubah persepsi yg negetif menjadi positif..hehehe

Regards,
-Strider-

Tukang Karut said...

Kalau comey cam tu, aku nk je kawan ngan nenek kebayan....