Sunday, April 8, 2012

BOBIESTORY

saya sudah semakin malas update blog
sudah semakin malas untuk meletakan foto-foto hasil ketikan kamera di blog ini.
setiap hari berblogwalking
membaca penulisan dari satu blog ke satu blog
membaca perkhabaran rakan-rakan
tapi 
kemalasan melanda jiwa untuk
menulis hatta sepatah kata di blog sendiri


Hasilnya,
yang meninggalkan komen semakin berkurangan
saya tahu bukan mereka tidak sudi 
tapi entry yang di tulis semakin tidak releven
setakat entry doraemon dan choki-choki.....piiiiirah :(
diri sendiri pun baca setakat sipi-sipi

sedangkan di akhir tahun 2011
punya semangat nak jadi macam Zackzukhairi
mungkinkah faktor usia yang sudah masuk 3 series?
atau saya perlu makan vitamin A, B,  C
agar sel-sel otak saya berhubung untuk menjana Idea-idea

sebelum saya undur diri
terima kasih buat Tukang Karut dan Namee
kamu setia di blog ini
walaupun saya seperti spesis yang sudah hampir hilang di muka bumi
dan juga seperti biskut sekejap ada
sekejap tak ada....

4 comments:

Faaein Talip Roy said...

owh.. akak.. janganlah berhenti update..

saya baru nak aktif balik ni..

aimie amalina said...

hayooooo
akak
jgn la benti
sy slalu nak p belog akak
cume x sempat
sori kak :(

Tukang Karut said...

erk... namaku disebut!

Azlan Strider said...

erk..nak berenti gi mana??tak yah benti..tulis je pape..hehehe..nanti lama-lama datang laa mood akak balik..hehehe

Regards,
-Strider-