Thursday, December 8, 2011

OK BAIKLAH

3 hari lepas 
entry terhenti
perlu menghadiri 
satu persidangan ilmu
terasa kecil dalam majlis ilmu itu
mereka yang hadir 
semuanya punya pengalaman 
belasan tahun
puluhan tahun
aku? 
setahun jagung pun tidak sampai :)
tapi mereka yang super senior ini
tidak lokek
apa lagi mahu kedekut-kedekut
dalam perkongsian ilmu mereka
aku tidak tersisih
terima kasih semua!
ok! baiklah, semua
untuk entry DARI DALAM itu hanyalah pewangi aroma terapi  :)


11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah, bertuah ketemu org yg tidak lokek ilmu ni kan kak..

nurbeena said...

yahoo..betul...tp terlipa perkataan aroma terapi

bobiedanbad said...

nuyui: sangat bertuah :)
nurbeena: hihihihi :)

Anisa Hang Tuah said...

anda sgt beruntung dpt bergaul dgn mereka yg berpengalaman

Tukang Karut said...

dikelilinggi orang berpengalaman memang terasa diri ini kerdil sangat...

Outbound Malang said...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

Aiya Hassan said...

seronok betul
:)

Azlan Hasan said...

hehehbest gak kalau dpt pergi course dengan ramai senior2..lebih2 lagi yang tak kedekut ilmu..hehehe

Regards,
-Strider-

L said...

waa. sonok la kalu g2.. boleh tambah ilmu..=)

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

Mama Gee said...

tak kedekut ilmu..baguslah..
masa study dulu ada gak kawan2 yg kedekut ilmu...huhuh

mereka tu dulu mcm kita gak..tak byk pengalaman..nnti usia dah 40 mesti byk juga pengalaman kita...hehe

JunAina said...

selalunya org berilmu tak kedekut ilmu kecuali org yang kurang berilmu tetapi berlagak macam banyak ilmu...:)