Tuesday, December 13, 2011

BUSUK + BURUK

busuk & buruk...




tapi
masih 
di
sayang

note: little Dudu..hadiah konvo from mr.bob untuk aku

17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau dijaga, mesti cantik kan..

Cikpuan rara said...

bear2 makin lama mmg kita akan makin syg kna.

kakngah said...

kepam.
rendam klorok segera!

Tukang Karut said...

sila mandikan...

bobiedanbad said...

Kakngah: memang dah kepam, dh 3 tahun xmandi...en.bob sembunyikan dia dekat stor...selamat sy jumpa balik :)

Namee Roslan said...

sebenarnya lagi busuk lg sayang. hehe.. kalau bau kedai tak sayang. hehe :)

Cho Zila said...

ala rasa nak peluk2...

justin lover said...

lagi busuk..lagi sedap dipeluk wat tido,haha^^

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..kaklimah pny beybeh p0n dh lame tp still setia jd peneman tido :P

Rtp Farra Arisha said...

i feel that the teddy bear is a very precious thing. sayangilah dan peluk eratlah dia..hehehe.

nurbeena said...

biar buruk n busuk kita masih boleh syampoo wangikan ia. cayang si bear!

Ct Mawa said...

huhu..mawa pnye pon da busuk + buruk..tp,,tetap syg..coz org t'syg yg kasi..hehe

ciK LyndaWawa said...

cak! bear yang sangat kiut..huhuhu=]

farahaznil said...

nasib baik tak berpeta sekali atas bear tu..hahahaha

zati embong said...

hantar dobi!hm dobi terima ke?hihi

bear jat penuh dlm kete.kalau jln jauh skit selamat semua tertonggeng jatuh bawah seat,mklumlah driver dia brek emergency manjang.

suha said...

sesuatu yang kita suka. biar buruk, biar busuk sekalipun tetap kita sayang kan?

suka bearbear. haha

Gen2Merah said...

busuk itula yang kita sayang2kan.. sampaikan bantal busuk pun tak nak org lain pelok selan kita sendiri. ehehe