Saturday, December 3, 2011

BOOKS






buku!
bukan cinta muka buku
Ya! aku tahu  Najwa masuk AJL 26
Ya, baguslah untuknya...

hidup macam buku?
dari satu chapter to another chapter?
kalau macam tu
kita boleh lompat-lompat baca...rasanya

tak tahu nak jawab apa...
tapi kisah hidup boleh di bukukan
setuju?
kalau setuju angkat kening sebelah kanan

note: aku ada novel ombak rindu!

19 comments:

FANA ZABIL said...

hahahaha.ombak rindu! nak tgk la!

J. Hass said...

saya tak boleh angkat kening kanan :)

JIJI YU said...

erm..lau lompat2 baca..tak lenglkap la kisah hidup

Ct Mawa said...

hihi..hari ni ayh bwk adik2 pegi pesta buku..mawa da pesan bli novel utk mawa byk2..hehe

Saiazuan said...

buku... :)

SoLy SoLicious said...

kalo part boring2 suke gak lompat2 bace..hihi

fadhdeela said...

jap lg nak g tgk ombak rindu! hihihi
kisah hidup bole di bukukan tp letih nk baca blk..kalo yg gembira ok la yg sedih adoii aii :)

Meh melawat sini: Safee Sali jadi Pak Lawak di Indonesia!

sini pun ada: Video: Ong Kim Swee tibai wartawan..

Azlan Hasan said...

hehehe...yang ade gmbar eminem tu autobiography dia ker??hehehe..

Regards,
-Strider-

suha said...

suha suka jugak membaca. sesekali ajak famili pergi MPH. memang syok, sekali dapat release tension.huu

Ezad Skytech said...

kalau lompat2 baca..tak tahu la jalan ceritanya...tetiba terus macam tu..

Shukri Mohd Ali said...

saya pun ada ombak rindu :D

dan saya juga pencinta buku!

Azham Vosovic said...

oh my... did I see Eminem there?

hehhehehe

Gen2Merah said...

kalau lompat2, rasanya gantung... baik baca dengan teliti satu persatu.. ehe

cik ika said...

da tgk ombak rindu..new entri..

anamizu said...

ana jns yg xbleh nak baca stick from page to page.. so mmg x DIIZINKAN baca novel sama ada by kwn2 atau fmily ana..hehe


*novel ombak rindu.. ramai dah yg
pakat cari tp mcm sold out je =P



luv,
cik ana

Faaein Talip Roy said...

saya pun ada jugak..

jangan lupa beli sambungan dia..

noktah tiada akhirnya...

syakey said...

seronok tgk buku. taktau knapa. XD

~SaL IjOu~ said...

demam ombak rindu di mana2~huhu

Mama Gee said...

nak pinjammm!