Wednesday, November 2, 2011

TER SANGAT

Kita pernah mengalami
Saat-saat kita TER SANGAT...
suka
Gembira
Sedih
Marah
Pilu
Meluat
Lapar
Cantik
Dan banyak lagi

Dia juga sedang mengalami saat
TER SANGAT....
gembira untuk balik kampung
Untuk mengelakkan dirinya dari
Di lupa, dia sudah bersiap sedia
Tapi....
Hey! itu beg sekolah kakak ok
Belum masanya untuk
Nyanyi lagu balik kampung :)

Note: hari ini anda TER SANGAT apa?

24 comments:

GojesYoja said...

hari ni mawa TER SANGAT mengantuk..smlm tdo lps subuh coz leka mengadap drama korea..HAHA

Primadona said...

hari ini saya TERSANGAT happy sebab semalam jumpa kawan lama.eheh :)

kakngah said...

jangan kencing dlm beg sekolah kakak yer...
:p

ewanthology said...

TER SANGAT bengang dengan perangai staff office.... ahakss

C`ayob.com said...

tersangat.....nak kahwin :P

Unknown said...

hurm,..wat masa ni sgt2 rindukan baitullah

syaza syahhanna said...

TER Sangat bosan... =.="

aamalinaazman said...

kikikiki
ter sangat la suke tgk lagak si comei ni
hehehehe

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

hari nie ter sangat penat, huhuhu

Ezad Skytech said...

hee...sy TER SANGAT tak bermaya...belum baik demam lagi...heee~

SoLy SoLicious said...

tersangat nk alik kg gak ni..hee

Niena Muhammad said...

eee comel la tucing tuuuu

Sayidah Nafisah Ruslan said...

TER sangat comel kucen itu :)

Gen2Merah said...

tersangat lapar nak makan budak2 nakal d sekolah tadi.. ekeke

NasQ said...

tersangat penat...

Nong Andy said...

TER SANGAT terhibur dengan n3 ni :D

Namee Roslan said...

ey comelnyaaa kucing tu ! geram. TERgoda I!:D

meisnani said...

hari ney nani tersangat banyak mengeluarkan kentut merata2 tanpa mengira persekitaran mahupun warga2 alam ney... ahahhahahaa

Anonymous said...

hari ni tersangat excited!

akak ditagged ya
http://sueesuhaa.blogspot.com/2011/11/second-segmen.html

terpatrisinarabadi said...

tersangat teruja

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..kucing2..

tsgt seronok!

the writer said...

haha, dia TERsangat COMEL ye kak :)

Mama Gee said...

comelnyaaa...hehee

tak balik kpg pun...raya berdua je..sambil tgk syiling kira berapa kali cicak melintas...hik3

syakirahmn said...

hari ni 50 50 takdak tersangat. haha