Wednesday, November 2, 2011

SEMBANG O LAGI!

aku text Mr.Bob

Aku: bro, aku sdh tidak ada hati dengan Aaron Aziz..
dia: hahahahaha
Aku: teka aku suka siapa plak?
Dia: ermmm...bob Aziz wakakakaka
Aku:hahahahahaha, aku suka si Botaklah!
Dia: hahahahhaha, pengaruh drama
Aku: hihihihi, tapi you tetap my truly Mr.Botak.
Dia: opkoslah hahahaha

Note: aku suka drama, dia haram nak suka :)

Gambar Sabtu lepas...

11 comments:

Fitri Senin said...

to be frank la kan..setiap kali botak berbicara saya akan tergelak.. sebab expression muka dia tu cam kelakar la..

bujal X said...

dia punya cakap macam pelik~~

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu,mcm2..

kakngah said...

misai botak.. mcm misai tampal jek.

ZK said...

haha, kak. jatuh cinta dengan johan ashari ye. hihihi :P

JIJI YU said...

botak ni..sebenarnya sape

Faaein Talip Roy said...

siap ambil gambar..
tak menahan akak kita ni.. hehehe..

owh botak..

mahu cari abe botak jugak lah.. huhuhu.. ;p

aimie amalina said...

kikikiki
tadi kan
sy ingat akak nak ckp si botak hai-o, striker negeri sembilan yg jaringkan gol kelmarin

kikiki

salah pulop!=p

Ct Mawa said...

huhu..botak is my collegemate..same fac but x same kos

PinKy MoMMa said...

sukakkkk tengok dia! nasib kawin ngan elysa huhu..tak sabar tengok mggu depan lagi ;)

Namee Roslan said...

mule2 tgk macam mat rempit je laki tu. bila dah layan....hmmm nampak hensem plak. hhaha :)