Saturday, November 26, 2011

RUTIN

Rutin sedikit berubah
Tiada yang luar biasa
Biasa-biasa sahaja
Sikit jam lagi akan menapak...
di Kota metropolitan ini
Hahahahaha (motif: gembira keterlaluan)
Nanti akan...
Cuci mata
Tabur budi
Jika ada yang ada berkenan di hati
Jalan-jalan
Sambil pegang tangan
Dengan cinta hati
Feeling remaja walaupun
Dah jadi orang tua
yang sentiasa sedar diri
Muahahahaha
Ok kawan-kawan
Dan adik-adik
Akak nak pi Kemas rumah
Sebentar lagi
(motif: konon2 housewife berjaya cisssssss :) )

Note: ntah apa motif en.bob framekan ini semua (aku tak jelous pun)

12 comments:

Kakzakie said...

Selamt berkemas... mesti dlm photo tu ada en bob itu yg kena framekan hihi....

Anisa Hang Tuah said...

feeling remaja.best woo

Ct Mawa said...
This comment has been removed by the author.
Ct Mawa said...

huhu..so sweet :)

Gen2Merah said...

selamat mengemas cikgu...

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,cikgu pun dah cuti skrang,,huhuhuh,,seronok tak seronok ar,,heheh

SoLy SoLicious said...

hamboi2...syok tu..heee

Nong Andy said...

Suri rumah berjaya... hehehe!

suha said...

selamat bercuti.

en bob kpop fan kahh?? haha

suha said...

selamat bercuti.

en bob kpop fan kahh?? haha

Namee Roslan said...

mr bob fan kpop jugak ke ?? :D

Azlan Hasan said...

hehe...sebab en bob nak make sure that they never walk alone..hehe

YNWA!!
-Strider-