Tuesday, November 8, 2011

PAGI PADA PUKUL 6.36

(aku karang entri ini pada pukul 6.36 a.m)

As Salam
Selamat pagi
Kembali menacari rezeki
Menghabiskan baki
2 minggu yang tinggal sipi-sipi

InsyaAllah 25 November 2011
Akan ke Ampang Selangor dengan beg galas
Menjadi suri rumah sepenuh masa tanpa malas

Kawan-kawan
Pada ketika aku di sana
Jom kita jalan-jalan
Buat lawatan sambil belajar muahahahaha

Note 1:aku kena tangkap gambar kahwin cuti ni, tapi macam tak boleh lagi... (memang tak reti pun)
Note 2:Mr.Onald or bronal Mas hahahaha, if you read this, please give me some advice or guide or tips.




19 comments:

JIJI YU said...

cikgu bolehnye ambik gambor kawen..study sikit2 je kt gmbar yang da ada ..

kakngah said...

selamat menyambung mencari rezeki lagi 2 minggu
:)

PCL said...

blogging bobi masih berkekalan...bertambah masa untuknya lagi...

bujal X said...

jadi suri rumah pun kena bawak beg galas?

atuk said...

Assalamualaikum Bobie

seronok nya nak cuti panjang...

Wassalam

Riri Yoorin said...

cikgu best ye milo kotak!! terigat zaman sekolah

Gen2Merah said...

snap gambar tu hobi sampingan kan... nanti saya nak belajar gak ambil2 gamabar ni.. tapi sebelum tu nak beli kamera2 yang mahal siket.. ekeke

YNA said...

best giler akan menjadi suri rumah :)

yna suka duduk rumah, malas g ofis, ahaha

Tukang Karut said...

dah boleh dah amik gambar tu... dah cantik2 dah gambar tu...

Kakzakie said...

Cuti sekolah dah nak bermula makin rancaklah nampak gaya. Cuti mengajar boleh pergi tangkap gambar....

Tahniah bijak mengatur strategi ekonomi..

Ct Mawa said...

x pegi holiday ke cuti skola ni unnie??

JunAina said...

habis le rumah cam gitu...dah jadi suri rumah nak curik tulang gi jenjalan pulakkkkk...:)

Namee Roslan said...

tangkap gambar kahwin ??that will be awesome. cikgu berbakat ! :D

Azlan Hasan said...

erk..cuti sekolah ek kak..hehe..bape lama akak cuti???

Regards,
-Strider-

Munnafendy said...

amik gmbr kawin? msti bbakat ni kan...cuba la dulu baru tau boleh ke tdk =)

Nong Andy said...

haha.. teringat lagu 5 O'Clock

ini n3 6 O'Clock la ni kan :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa pagi2 hantam milo..fuuuwooooo!

aimie amalina said...

weee
kalo akak amik gambo kawin
mesti boleh punye
mimi gerenti!
sebab akak dh ada skill =]


wee
selamat kembali ye nanti!

zahidah seran said...

all the best tangkap gambar kawin.
bakat dah ade...kankan...=)