Tuesday, November 1, 2011

BLACK OUT

elektrik tak ada...
Bekalan terputus,
Nak makan nasi pun tak lalu
Gelap sangat!
Takut suap nasi ke hidung plak
Walau pun cuaca cerah dan terik kat luar tapi
Rumah sewa ni sedikit misteri
Keadaan dalam rumah sangatlah gelap
Tiada cahaya yang dapat menembusi
Tiada sinar yang dapat menyinari
Hihihihi

Notes: apa yang anda dapat lihat? Tengok betul-betul...ada sesuatu dalam gelap tu.

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk hitam..

JIJI YU said...

sharp nye gambor kak..ahahaa

Anisa Hang Tuah said...

haihh..sabar je laaaa

Faaein Talip Roy said...

hantu!

ada jembalang putih berambut panjang..

hahaha..

Faaein Talip Roy said...

ok fine. itu kucing comel nak makan nasi. betul kan? hehehe..

Nong Andy said...

aku nampak miau.. hehehe.. tadi di opis pon nada karan. sekarang baru ada hehehe...

Chegu said...

kucing yang sedang bercakap "saya nampak anda, anda nampak saya?'
erk...ni gambar ke video, ke saya yang berhalusinasi,

SoLy SoLicious said...

meeoowwww....heeeee

Zee.Zee™ said...

huhhh!! terkejut aku!

JunAina said...

ehhhh...ehhh...dia mengintai la...

Mama Gee said...

makan pakai straw jelah gitu...heheee

bujal X said...

jangan sampai termakan kucing tu da la~keh keh~

aimie amalina said...

kikikiki
nyanyawwwww
hehehe
mata ai tetap xray la mama walau gelap

kata kocen tu
kikiki =]

Gen2Merah said...

ahahaha.. kelakar lah cikgu ni.. ada plak nak suap nasi ke hidung plak.. ekekeke...

waah, dalam gelap pun bole ambil gambar kucing tu ye,. hebat resolusinya..

Azlan Hasan said...

nmpak kucing yang comel..hehehe

Regards,
-Strider-

PinKy MoMMa said...

ada si comel tengah ngendap jugak hahaha..tak suka bila black out sebab banyak nyamukkk huhuhu..

atuk said...

Assalamualaikum Bobie

nampak hidangan yg belum dijamah..he he

Wassalam

Tukang Karut said...

aku nampak screen laptop je... hoho... eh? bukan ke? ye la... screen laptop aku...

Ezad Skytech said...

gelap2 pun masih nampak meaww ni kak...heee~