Monday, November 28, 2011

APAKAH INI...

Apakah ini...
Yang di bilang hasil seni?
Atau
Apa yang di bilang karya agung?
Kenapa jauh memesong
Hanya sebuah resepi
Yang sepatutnya
Tidak sebegini
Mengubah
Mengimaginasi dari
Yang gedek
Menjadi mini

Silalah cuba
Resepinya ada
Dalam My Resepi

Aku namakan ini
Karipap-karipap Cinta mini..
Hahahahaha
Kalau en.bob dengar
Seriau nak makan

Note: kenapa karipap-karipap cinta? Kenapa tidak karipap kentang untuk jiran sebelah rumah? Kenapa? Kenapa?....(kenapa aku banyak tanya hahaha)

19 comments:

JIJI YU said...

terbaikkk

suha said...

wahh, nampak sedap sebelum dan selepas goreng. huu

aiyahassan said...

wowww
kita suka sangat karipap
lapar da ni

tapi kan, kita tak pandai lah buat bunga, lipat2 tepi dia tuh

Ct Mawa said...

nmpk sedap ni

SoLy SoLicious said...

suke karipap isi kentang !!

Anisa Hang Tuah said...

gerenti sedapp

Namee Roslan said...

itu seni juga. bukan semua boleh buat karipap punya tepi tu. hehe

Ezad Skytech said...

sy tak reti nak buat bahagian tepi tu kak...kalau buat confirm tak jadi...heee~

Rtp Farra Arisha said...

cantik hasilnya, arisha pun tidak pandai untuk menghasilkan currypuff secantik ini..hehe. it seems best!

Gen2Merah said...

Karipap-karipap Cinta mini... pergghhh.. sebuah hasil yang mengagumkan..... tahniah..

meleleh juga kalau tengok time lapar.. ehehe

GadisKasutConverse said...

tertelan ayaq liuq!!

hoyahadis said...

tak pandai buat karipap..tp suka makan karipap..sardin..kenape ntah tak pernah menjadi..memang respect ah dgn org yg boleh gentel renda karipap tu..ha..ha..

Azlan Hasan said...

hehehe..nie adik beradik karipap-karipap cinta ek..hehehe

Regards,
-Strider-

Cho Zila said...

alamak lama tak buat karipap sendiri... sekarang anak akak kalau beli kat kedai dah tak nak tau.. suruh buat sendiri tapi tuler malasler pulak...

*Mrsfarahzaki * said...

ish ingat karipap cinta ingat gambit!! haishhhh...potong betul laaaaa..

KaK LimAh Si SupiR said...

ohhh karipap

ainnoraini said...

Suka ooo mkn karipap
Kalau mkn mase panas2 lg sedap.. Suke karipap sardin

~SaL IjOu~ said...

sedapnya kalo dpt pekena karipap & teh panas~

Mama Gee said...

mmg karya seni yg agung ni...













seni mengenyangkan perot yg lapar :)