Friday, October 21, 2011

PACAR

pacar itu kekasih hati
"apa kamu sudah punya pacar?"
"pernah pacaran?"
kayaknya seperti sinetron pulak hahahaha

pilihan hati 
atau pilihan ibu dan bapa?
tapi jangan pilih ikut suka hati

jika masih pacaran
kawal batas-batasan
yup, memang betul sekarang ini dunia tanpa batasan
semua berlumba-lumba mahu kehadapan
tapi dalam istilah  pacaran, 
JANGAN di amalkan istilah "tanpa batasan"
punya akal? punya agama bukan?
oleh itu fikir-fikirkan

note: see you soon Mr. Bob......
me: Mrs.Bob

 gantengnya pacarku :)

hi! guys, I'm Bob & The Calculator ( kidding!)

26 comments:

Juno said...

siti nurhaliza call, dia suruh pulangkan balik tahi lalat dia.

Mama Gee said...

wahhh mmg gantenggg!

Tukang Karut said...

dunia tanpa batasan... hoho...

manis TAIK lalat tu...

aimie amalina said...

hehehehe
pacar2 pacaran
aduhhhh
ingat cerita indon disini tadi ituuu (gaya indon ckp sikit..kekeke)





ups.. mr calculator nk p mane tu..hehe
mesti hebat mngira ni..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..smart toi..hehe..

stuju ngn entry sis ni!

kakngah said...

hai en. bob!

yen(toka ziizokukuto) said...

rasanya,,kalau untuk dewasa,,dah takde hal lagi,,,masalah nya yang budak sekolah ni,,,hhuhu

bobiedanbad said...

Juno: dah call balik, siti dah bagi terus haha

bobiedanbad said...

Mama Gee: :) gue jadi malu

bobiedanbad said...

T.Karut: pemanis :)

bobiedanbad said...

aime: layan sinetron ker? hehehee

bobiedanbad said...

nuyui: tq sama2 kita bersetuju :)

bobiedanbad said...

kak ngah: hai! kak ngah (en. bob kata)

bobiedanbad said...

yen: dewasa pun kena tahu batasan :)

Gen2Merah said...

saya masih tertanya2.. bobiedanbad ni penulis lelaki ke perempuan ye..

apa pun, kamu menag genteng bob.. ehehe

zati embong said...

hihi,accountant?

bobiedanbad said...

Gen2: hahahaha yang punya blog ini namanya Puan Badrah, dan punya suami yang namanya Burhan a.k.a Bob...maka terhasilah bobiedanbad :)

adwafarahin said...

belom jumpa lg pacar yg mahu berkongsi hidup hehe

bobiedanbad said...

adwafarahin: insyaAllah akan ketemu jua

Anisa Hang Tuah said...

pacar ganteng..

heee
semoga berbahagia kak

:)

bobiedanbad said...

Anisa: Amin.terima kasih :)

zahidah seran said...

mr & mrs bob...
macam mr & mrs smith...=)

Azlan Hasan said...

stylo kak!!!hehe...

p/s: nak cari pacar tapi jumpa pacat..hehe

Regards,
-Stider-

Miss A said...

pacaran ya donggg! :)

Kancil 8349 said...

lebih baik berpacaran ketika sudah kahwin..hehehe

Namee Roslan said...

ahaa, saya rasa family ni sgt bahagia :D