Wednesday, October 19, 2011

MUKA

semua pun ada muka
semua pun dikurniakan muka yang cantik
kenapa perlu bermuka-muka?
semenjak dua menjak tiga menjak
ramai sangat yang bermuka-muka
bermuka-muka di laman muka buku
bila dah terkena....
baru padan dengan muka

jangan buat muka di awal pagi.....

p/s: kalau ada yang kata "banyak cantik muka kau?" nak jawab apa?aku?....terima kasih Alhamdullilah :)

22 comments:

aimie amalina said...

1) nak ckp comei nye budak due org ni..hehehe..nak wat muke cm ni ahh
kekek


2) kalo die tye cm tu.. "oohh yeke..heeee..maceh puji sy cantik... =p "

3) buat muke?emmm..x elok utk kecantikan mukee..hehee


4) be urself.. tamo muke2 kan =]

delarocha said...

bahaya org yg bermuka muka ni. true color dia kita tak tau

Mama Gee said...

sgt tidak suka org yg byk muka...

bujal X said...

saya suka kuih seri muka.

*kemain bergambar seluar sampai dada~keh keh~~

YNA said...

comel giler budak 2 tu :)

jawab mcm nie :
i mmg cantik. so what? may i help u?

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..zaman pakai seluar ke dada..

beselah sis..manusia ni cmm2..

Kathy Tuah said...

kita ada 1 je muka jadi x pelu bermuka2..nanti Allah ambik muka tu baru padan muka..hihi

JunAina said...

talam dua muka pun ramai juga coz tak cukup satu muka tamak sgt...

kakngah said...

bila bermuka-muka di muka buku, macam2 masalah boleh timbul...

MamaEma said...

alahai comelnya buat mimik muka camtu

zati embong said...

haha,terima depan2 x berani lah,terima kasih dlm hati jep

yen(toka ziizokukuto) said...

kenapa gambar dekat fb lagi cantik dari orang sebenarnya??

jwpan,,,oh tanyalah encik photoscape n photoshop hehehe

feza said...

ada orang bermuka-muka di muka buku, sebab tak berani nak bersemuka.. itu yang muka buku jadi perantara. sabar ajelah dgn org mcm tu.

wah, tinggi nya angkat seluar..

PinKy MoMMa said...

kalau muka macam budak comel tu tak per..suka!

tapi kalau talam 2 muka..sangat tak suka..mohon dijauhkan ;p

Atiqah Wadiah said...

haha~tomeynyerr buat muka :)

Namee Roslan said...

alololo, atasnya seluar dia. :D muka muka. tak suka pd yg bermuka2. rse nk cekik.

Ct Mawa said...

bermuka-muka di muka buku..best ayat 2..huhu..tp,,mmg btol pon..rmai jew yg suke bermuka-muka ni

Tukang Karut said...

dah 3 hari muka manyak acam...

Ezad Skytech said...

wahhh...tinggi je pakai seluar tu..hee~

rasa nak tampar laju2 je org yg suka bermuka2 ni..

anamizu said...

seluar style ORG KAYA ajis satar dlm filem ali baba bujang lapok lepas dia tanam duit syiling yg die amek kt gua tu..hehehe




luv,
cik ana

zahidah seran said...

jangan bermuka-muka nanti orangtak suka..=))

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. comel muka budak2 ni..

bermuka-muka.. part paling takbest dalam kisah kehidupan ni...