Monday, October 24, 2011

MEMORI

aku text Mr.Bob

Aku: Encik, boleh tolong kirakan? kalau 15 October 2009 ke 24 Oktober 2011 dah berapa tahun? dan berapa harinya?

Mr.Bob : 2 tahun, harinya carilah sendiri

Nampak sangat aku tak pandai mengira, 
Ok itu usia bobiestory.
Owner bobiestory adalah seorang Puan
Entry pertama pada 15 Oktober 2009.
Entry pertama yang mendapat comment adalah KHALID NUR IMAN 4 January 2010.
Tukang comment pun suami sendiri dan kawan sendiri encik Onald 
  
(Onald: aku ada blog pun sebab aku tengok blog mu best, jadi aku pun ikut-ikut ko lah ni hahaha pas tu ikut-ikut lagi mengKamera macam ko)

Entry ke-2 yang mendapat comment adalah NATURE 6 January 2010 3 comments


bobiestory, bercerita pasal apa yang terlintas di minda sedar untuk dicerita.
Apa yang di paparkan adalah dari lensa mata dan lensa kamera cabuk.

note: aku bukan photographer, bukan juga Poyographer, cuma suri rumah separuh masa hehehehe

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

suri rumah yang meluahkan apa yg dirasa dan alami di blog ksygn..ahakz!

delarocha said...

teruskan menulis...

Namee Roslan said...

hehe tapi entry di sini sungguh menarik. mana nk jumpa blog macam ni..seolah karang puisi dan quotes. :) dan ditemani gambar2 yg cantik :)

Tukang Karut said...

walaupun dari camera cabuk(cabuk ke?)... tapi hasilnya... oh... cantik... serius... aku suka gambar2 dari blog ni...

JIJI YU said...

surirumah yg pndai ambik gmbar dgn komposisi yg lawo

aimie amalina said...

weee
sejak menemui belog ni
sgt la suke dtg
kekadg ringkas je, tapi ada point2 best
ditemani dengan kata2
gambor2 yg cun gilerrrr tu
hehe

selamat hari lagi belog ye kak!

Nong Andy said...

oh... tangkap gambar2 tu sendiri rupanya. Kagum lah! sy selalu berangan nak tangkap gambar yg cantik menyentuh perasaan.. ewah! tapi kamera cabuk pun sy takde kuang..kuang..kuang.. suke dgn entri jiwang kamu (hahaha.. pasal sy pon jenis jiwang karat kih..kih..kih.. :p)

Faaein Talip Roy said...

suri rumah serba boleh!.. mahu menuntut belajar... hehehehe..

cimOt said...

macam2 boleh..mantop laaa..

SoLy SoLicious said...

malatopss aw..heee

Gen2Merah said...

ehehehe... akhirnya saya tahu cikgu ni seorang puan.. ehehe..

wahhh, dah lama blog ini berkecimpung dalam dunia blog ya.. all the best puan Bobie

zahidah seran said...

dulu tgk nama blog ingatkan blog budak separa umur..
lama2 barulah tau pemiliknya ialah puan.
saya suka entry bobiestory....=)
teruskan ye!

Ezad Skytech said...

hee...ingatkan owner blog ni masih remaja lagi...hee~