Saturday, October 29, 2011

KONGSI....

tak lama lagi nak makan malam
dinner
candle light dinner
tapi apa yang di makan
jangan lokek untuk di kongsi
maksud aku jangan kedekut
makan KFC sembunyi-sembunyi dalam bilik
minum air milo kat dalam semak-samun tepi rumah
hihihi sangat tak senonoh

Apa-apa pun
selamat menjamu santapan malam
kucing jangan lupa di beri makan :)

note: aku tak pernah rasa kek red velvet. sedap tak rasa dia?
"nak ayam kepci , hot and spicy satu" -Atam

23 comments:

aimie amalina said...

weee
malam ni nak dineeer sup ikan kak
hehehee =]


selamat diner
aip kocen comei, amam gak taw!
hehehe

Gen2Merah said...

hehehehe. kelakar lah plak cikgu ni. dulu saya masa kecik, memang saya suka makan tapuk2 dalam bilik sebab tak mahu abang saya mintak keropok saya.. ekeke....

bobiedanbad said...

aimie: sup ikan...yummy nk ckit hihihi

bobiedanbad said...

gen2: hahaha sama la tu, makan tapuk2 baru kunyah pelan2. takut di dengar.

Ezad Skytech said...

walaupun sikit..berkongsi la kan...tak rugi pun..:)

tak tahu nak makan apa lagi malam ni..hee~

Ct Mawa said...

haha..demand la si comel ni

Wanie said...

makan sorg2 xpe, jgn sembunyi2 dah la..kang terase org yg bau makanan tu..

lapar kfc la pulak..

aiEz said...

ayam hot spicy xde,yg ada ayam tom yam jer..tak sedap,heehe..;p

Nong Andy said...

uwaaaa... nak nangis! tgk kucing tu.. aku jadi emo sungguh! aku balik dari KFC tadi petang. Bawa lebihan KFC utk di kongsi kan dgn kucingku.. panggil2 tak menyahut. panggil2 tak muncul. mana dia perginya..Biasanya laju je dia dtg kalau ku panggil! bila dah mlm jiran dtg bagitau. Kucing ku di baham anjing -3 ekor anjing keronyok dia!.. tersedu sedan aku kubur kucing tu tadi.. emonya aku!! sob..sob..

Namee Roslan said...

heheh, pandai lah cikgu karang.kena je irama dia semua. :D minum milo dalam semak...ada ke? hehe

Syairani Tarmizi said...

comel kucing tuh. btw best la entri ni. :)

Miss A said...

uisshhh,sye pun kempunan gile nk mkn kek red velvet.hurmmm T.T

Chegu said...

Tu bab kdekut tu time duk asrama dulu, kalo x asik kene pow je la, budak2 asrama, kalau boleh melantak, semua depa ngggap je. X pnah kenyang... Haha

Tukang Karut said...

makan magi je...

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. atam pun jak jugak..

saya pun nak jugak kak!.. hehehe.. =P

keadaan kat asrama.. memang kena makan sorok2.. nanti ada aje yang mengendeng.. last2 kita yang tak dapat... hahaha.. ;p

Rtp Farra Arisha said...

you're true,sis. makanan harus berkongsi kerna ia adalah rezeki yg pantas untuk dikongsi bersama ;)

tak baik makan sorok-menyorok..hihi.

SoLy SoLicious said...

red velvet kek sedap !

feza said...

nak makan kepsi jugak la.heee..sape nak..haha.

delarocha said...

candle light dinner? ermmm romantik

Azlan Hasan said...

romantiknya..saya mkn nasi ngan ayam kicap..hehe..red velvet tu ape??sy br 1st time dgr sis..hehehe

Regards,
-Strider-

Azlan Hasan said...

romantiknya..saya mkn nasi ngan ayam kicap..hehe..red velvet tu ape??sy br 1st time dgr sis..hehehe

Regards,
-Strider-

Shukri Mohd Ali said...

"nah...amik ni pi main jauh... (sambil campak wedges)" - saya selalu buat kat kucen :P

Mama Gee said...

kalau hantu kek mcm akak ni sukee je...sodappp..