Thursday, October 20, 2011

BALIK

jom balik....
balik mana?
baliklah...
balik kampung ooooo balik kampung
oooo balik kampung

mereka terima kita?
entahlah...
tapi kalau kita dah 
balik ke pangkal jalan
mereka mesti terima....


note: selamat balik kampung...yang nak balik kampung

p/s: untuk entry dibawah (PAYUNG)..hehehe katak sebenarnya sembunyi di balik pokok bunga...malu nak keluar, tak fotogenik katanya.(jangan marah just joking, gurau-gurau) 

34 comments:

Faaein Talip Roy said...

Alhamdulillah.. kite dah de kat kampung... hehehe.. semoga selamat segala-galanya... [^^,]

Rtp Farra Arisha said...

seronok klo boleh balik kampung :') and i miss the village's views ;)

JunAina said...

owhhhh...bailk kg, bestnya...

bobiedanbad said...

Faein: Alhamdullilah

Farra:saya pun rindu kampung

Jun: Balik kampung mmg best, tp bulan hadapan br dpt balik kampung

nuyui a.k.a miss YUI said...

xsbr nak balik sok ptg pas abis keje..hehe..

Kathy Tuah said...

sy mmg kat kpg jadi lum ada masa nak balik kpg..hihi

aimie amalina said...

weeeeeeeeee
akak nak balik kg ke?
sonoknye
mie ni tunggu cuti sekolah pnjg nnti la gamaknye
hehehe




ayoooooo
luas bijik mate mimi dok cri katak tu
hehehehe
maluuu pulak dahhhh =p

Titisan Hujan said...

yeah yeah yeah
esok blik

hafiz hafizol said...

xbalik kg sendiri..tapi balik kampung org len.. huhuhu

Azlan Hasan said...

klu orang macam saya yang xde kampung cammana kak??ari2 balik kampung sendiri..kampung baru..sampai dah naik bosan..hehehe :)

p/s: siot nyer katak..mempermainkan diriku..hahaha

Regards,
-Strider-

Azlan Hasan said...

klu orang macam saya yang xde kampung cammana kak??ari2 balik kampung sendiri..kampung baru..sampai dah naik bosan..hehehe :)

p/s: siot nyer katak..mempermainkan diriku..hahaha

Regards,
-Strider-

zati embong said...

jat pergi indon weekend ni.pergi indon ooo pergi indon...

Ezad Skytech said...

sesekali balik kampung kalau da lama tak balik mmg best kan..hee~

p/s : serius memang tak nampak mana katak tu menyorok...heee~

Niena Pengembara Ilahi said...

balik kg utk raya aidiladha...


cntik pic tu :D

YNA said...

jeles ngn org yg blh balik kpg sesuka hati je bila nak :(

kakngah said...

raya india dan raya haji tak balik kampung..
:(

setakat harini la.. tak tau kalau ada sebarang pindaan di saat akhir....

atuk said...

Assalamualaikum Bobie

selamat balik kampung
selamat berjumpa dengan keluarga
selamat pergi dan balik

Wassalam

feza said...

selamat balik kg.. hati2 di jalan raya.

Tukang Karut said...

tiap2 minggu balik kampung sekarang ni...

Namee Roslan said...

saya mahu balik juga..weeee . cantik gambar tu :) semua gmbr dr blog ni semua cantik n creative :)

delarocha said...

pulang lahh

Cik Gee said...

tak dapek balik kmpg.. keje banyak.. huhu.. :(

anamizu said...

balik kampung eh kak?
selamat berada di kampung :)






luv,
cik ana

SoLy SoLicious said...

2 mggu lg bru balik kg..huhuh :(

Mama Gee said...

dah lama tak balik kpg...huhu

bobiedanbad said...

nuyui a.k.a miss YUI: selamat balik kampung

bobiedanbad said...

Kathy Tuah: jelous dengan awak yg berada kat kampung hihi

bobiedanbad said...

aimie amalina: tak balik pun, tunggu raya haji baru balik

bobiedanbad said...

Titisan Hujan: hehehe seronoknya awk, selamat balik kampung :)

bobiedanbad said...

hafiz hafizol: tak apa, janji balik kampung.

bobiedanbad said...

Azlan Hasan: hahahaha kampung awak unik tau kat tengah2 ibu negara hahaha

bobiedanbad said...

zati embong: wow pi bversea :)

bobiedanbad said...

Ezad Skytech : balik kampung mmg perkara yang amat menyeronok kan

bobiedanbad said...

Niena Pengembara Ilahi: tq