Wednesday, August 10, 2011

RABU BERKATA

As salam. Hello peeps!
Sedikit bebaur Amerika di situ. Wordless wednesday? Aku temui di alam blog, gambar berkata ayat pun kurang.. Lebih kurang macam tu lah definisinya mengikut fikiran ku..kalau lebih pun lebih sikit, kurang pun kurang sikit. Itu cerita di alam maya.
Hari ni memang hari rabu, kalau akal yang kurang betul memandu diri. Masuk ke kelas guru tulis besar2 kat white board,WORDLESS Wednesday. Hanya 10 patah perkataan boleh di sebut oleh setiap murid! Macam gampang! Itu memang keja gila..
Tapi ada sesetengah perkara perlu kurang di perkataan... Apatah lagi bila kata-kata Rabu kita mengundang kita tuk menjamah daging saudara sendiri! Persis masak kurma 3 rasa. Kalau kekerapan mengata dan mengumpat adalah tinggi pada bulan puasa ni, adalah baik korek je hidung guna jari telunjuk! :) kidding...

Sent from my iPhone

1 comment:

Jaja Azmi said...

sangat mendalam.. Love it!