Wednesday, May 18, 2011

UJANG a.k.a azfar9897....KO BERANI ?

dulu masa aku muda remaja
masa tu zaman anak dara minat
boyband 
semua anak dara gila
nakkan KRU, 4u2c
tapi 
klu fikir2 balik
pastu
tengok muka Norman dan Ac Mizal
nak ke lagi anak dara zaman aku tu kat diaorang hehehehe
mesti..... tak nak kan

masa tu juga bukan setakat yang tempatan
yang luar negara pun di gilai mcm backstreet boy & boyzone
tp sekarang zaman berubah
skrg zaman K-POP
yg tempatan juga ber K-POP
terpulanglah itu citarasa masing2

kalau aku remaja zaman sekarang mgkn aku tak berminat kot.

so apa kaitan tajuk entry dan entry?
hehehehe saje jak nak trafik tinggi...wakakaka gurau je...
Ujang hang ada berani tak pose macam ni? hehehe
I'm kidding okey
please email me bro( ALAMAT SURAT MENYURAT) 
at badrahdean@yahoo.com

tuk hadiah kawin Ujang dan Yana
(sorry atas keterlewatan)

6 comments:

Ujang9897 said...

hahahah....siot jer..grrr..

esok email ek..mlm ni tenet lembab..



jap2...nak letak link blog nie dekat blog...=)

cikmima said...

hadiah apekah nie..jeng jeng jeng

KatekateKite said...

isk, geli jerk gambo tu =.='

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : ni ada kawan² yam terer edit adobe photoshop taruk gambar ujang nanti ni kang....koh koh koh

untung lah ujang dapat hadiah....dapat kapur ngan papan hijau ke??? adehhh~

bobiedanbad said...

bro: hadiah buku teks hehehehe...gurau je

Ujang9897 said...

dapat tak email sy..=)