Thursday, April 7, 2011

KALAU AKU (bobiedanbad) INI DIA (♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥)


as salam...
sebelum tu thank u for Mr. Ben
rasanya mcm tak layak nak menegur...
semua yang ada pada rakan blogger 
ini serba- serbinya terbaiks

CUMA:
1.kalau boleh tulisan kasi besar sikit mataku tak berapa nak lihat
2. kalau boleh bunga-bunga kat header tu tukar bunga colour lain sbb dh pink, gambar pink momma dah tak berapa nak nampak..jgn terlalu pink sangat
 (nak copy header tak dapat..klu nak tengok bertandanglah kat blog Puan Merah Jambu ni)

 rasanya itu  je nak kata kat  ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

kalau kat sekolah cikgu bobie akan bagi markah 98/100  A++

3 comments:

mizzkechique said...

saya penyokong setia Pinky Momma...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahaha nnt akak tukar next time ye dik..
thanx bobie kasi markah tinggi tuuu..yay LULUS CEMERLANG la kan hihi ;)

eppy blogging ya!

psst: MK kamu ada dimana2 ahaha

Dya said...

yup..sy sokong akak pinky ..pink is beautiful...