Saturday, April 2, 2011

HUSBAND & WIFE…LOVE EACH OTHER


Suami isteri kena tolak ansur…
Kalau isteri jenis yg suka tengok drama Melayu..sekali sekala, ko buat2 la suka tengok bola sepak teman encik suami. Nak best lagik..klu husband sokong M.U ko sokong la Chelsea yg dia tak suker..baru ada feel tengok bola. Tak la stereotype klu suami sokong M.U isteri pun nak sokong M.U..
Suami walaupun ko jenis rock kapak…kadang2 korang tunjukkan lah ko tu ala2 romantik…kalau isteri nak pakai baju macam ni



korang layan je..ble kan??? Hehehe..
So..semoga berbahagia kawan2…

5 comments:

kakngah said...

aku gerenti...
laki aku tak hingin de pakai bj camtu. aku ajakpakai t-shirt biasa yg serupa pun dia bolayan tau..

sesekali camtu..
sweet gak..

tapi kan.. kalau dia xnak.. aku boleh jek boria dgn anak2 aku kehkehkeh!!

bobiedanbad said...

kak ngah: aku nak try kat husband aku plak kak ngah, nak tak dia pakai baju mcm tu

Mr Strider said...

hehe..nmpak sweet t-shirt tu..hehe..btw aku suka kalo couple tgk bola tapi sokong team lain2..hehehe..pun nmpak sweet gak..hehe

Regards,
-Strider-

lavender ungu said...

hohohoooo...kl husband sy, maunyer die gelak guling2 kat ruang tamu ble ajak pakai baju mcm gitu..kalo baju sme color, leh consider lg la kot...kdg2 mmg die sngaje gak pkai bj sme color.. teringin nyer pkai bj cm kt ats tu..msti cuweet jer kn...kn...kn...

Andrew - Couple T-shirt Addict said...

I really wanted to have this for our anniversary. Do you know how much is it worth?