Tuesday, April 19, 2011

G.A BOBIESTORY

aku nak wat G.A lagi
ada ker yang nak joint?

11 comments:

fadwa daud said...

kompem ada!!
:D

nur anis said...

saya termasuk yang join..heee..:)

leeza said...

nk2:D

Eishal Nur said...

sure la ada..he3 :)

GadisGula-gula said...

kalau takde kena tag org.. insyaallah sye join

noyis gila kentang~~ said...

buat la!!noyis mau join lorh!tehee~~

NOOR FATIN said...

nak! hehehe

awak nak tanya ni, contest aku kaya tu dah diumumkan blum keputusannya? sori la xperasan..huhu bagitau sy ek :) tq

Woofer Storm said...

ada..nak join gak..heehe tapi baru je jumpa blog ni.so follow sni^^

kakngah said...

ada...
GA supporters ramai nok....

jura-rahim a.k.a mrs tycoon said...

a`ah la GA yg haritu dah keluar ke belum keputusannyer yerr...

Joel Leslie said...

eh, korang GA tu dh kluar result *bgtau bg pihak bobiestory* ;)