Tuesday, March 8, 2011

TIPS MUDAH MENAMBAHKAN BILANGAN FLOWER ANDA..

Tips ini aku nak kongsi kepada semua, tips ni ble dilakukan hari ni juga..jam ni juga

Sangat mudah klu nak tambah bilangan flower anda. Pi la kat mana kedai2 bunga..pilih yg cantik2 dan berpatutan harganya....tak pun minta dengan jiran sebelah yg banyak flower...

Tapi klu korang ada hutang dengan mana2 abang Long jgn tunggu lama2 terus bayar, klu tak byk la flower korang dapat...flower tu bahaya...

Ok itu tips mudah menambahkan bilangan Flower anda...bye gud nite...tengah hari esok bersua lagi.




 flower
(taken from google)

7 comments:

GadisGula-gula said...

haha~ agak dah~

♥ Ana Joe ♥ said...

hahaha...takat flower amik je kat blog ni,,igtkn betul2 tadi...

nur anis said...

huhu...meh ambik flower dari sini juga... ^_^

http://sayanuranis.blogspot.com/2011/03/bunga-untuk-wanita.html

nub said...

hahahha

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : adehhh!!! bikin gempak je...koh koh koh

follower & flower adalah perkara berbeza ok...('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "~DULU & KINI~"

Ila said...

hahaha...tip yg bagus k

MahabbahOhAyin said...

hahahha.
terima kasih diatas tips tersebut.
saya sukaaa!
aahahahhaha :P