Tuesday, March 29, 2011

SIAPA NAK BACA BLOG KO

SIAPA NAK BACA BLOG KO!
sentap? eh xla aku tak sentap pun...
kan aku dah kata..aku tulis blog ni supaya aku tak boring
supaya en.hubby aku kat KL tu dapat tahu pasal ku kat Sabah ni
supaya my sis at KL also know much about me
supaya my bro at Simpang Renggam tahu pasal adik dia kat sini

SAMPAH...
ooo ye ker? maaf la klu blog ni hanya sampah tak se gah mana
maaflah klu blog aku telah menyebabkan indeks pencemaran
di dunia blog berada pada tahap kritikal

so kalau ko tak suka, apa perlu aku buat tuk ko suka blog aku???
rasanya tak ada yang aku ble buat....
sebab ko akan terus kata itu dan ini
stop berblog?
OH TIDAK...
dan TIDAK
dan TIDAK.






8 comments:

Dim Benihana said...

jgn stop berblogging sebab kata2 orang...

janji kita berpuas hati.

Fauzan 'Jahn' Abas said...

TERUSKAN BERBELO, pedulikan sampah yang banyak cakap itu... go go go!!

kakngah said...

blog ko kan...
ko punye suka la
aku masih ingt lagi waktu pertama kali aku buat n3 ada blogger advised kt aku..
'yang penting boleh syiok sendiri maaa..'
:P

Miss Eiza said...

apa yg tak kena ngan blog awk plak ? best je sy baca :)

nur anis said...

yang penting kita happy bila berblogging..:)

AkieZecky said...

sapa yg cakap cam tu?? pedulikkan...

Miss Yaty said...

owh ni ke motif asal akak nk blogging..jauh nye akak merantau..sabar ye kak hadapi dugaan berjauhan dgn suami..

jgn bhnti blogging kak..mlut org ssh kite nk ttup kan..kte xmampu nk puaskn ati sume org..

hua sheng said...

kita bakauu je mulut deme...hahaha