Friday, March 18, 2011

SEGMEN/CERITA/KISAH AKU DAN WARNA...AZUL (BIRU)

aku teruskan lagi segmen AKU DAN WARNA... BIRU...sungguh bersemangat nak wat segmen.
walaupun segmen pertama hanya di sertai oleh 3 blogger..aku harap segmen seterusnya ada yg nak joint lagi..
kalau nak joint sangat mudah..



a. buat entry/kisah/cerita tentang anda dan warna biru (pengalaman)
b. kalau dah siap...letakkan link segmen tu kat ruangan komen pada enrty ini.

CONTOH PERISTIWA/KISAH/CERITA:

1."...biru mengingatkan aku tentang biji mata aku yg biru di belasah oleh...bla..bla"

2. "...2 tahun lepas aku pernah melihat kucing berwarna biru..bla...bla..lalalala..."

InsyaAllah ada cenderahati sebagai tanda hati..hehehe..terima kasih..

segmen akan expired selepas 3 hari dari tarikh di blogkan...

9 comments:

nurul nabila bt medan said...

dh join !

http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-dan-warna-biru.html

bobiedanbad said...

tq ..nurul.

GadisGula-gula said...

saya nak join meyh!

http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/03/segmen-ceritakisah-aku-dan-warnaazul.html

**oh ye.. pasal segmen warna hijau tu.. saya dah anta email dah~ thanks k~

nurul nabila bt medan said...

hokeh ;)

aNiM said...

saya join juga^_^

jemput jengah ye..

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/segmenceritakisah-aku-dan-warnaazul.html

tqvm~

Joel Leslie said...

JOIN :)

http://youreextremelyhot.blogspot.com/2011/03/segmenceritakisah-aku-dan-warnaazul.html

thank u :)

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id follower : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/segmenceritakisah-aku-dan-warnaazul.html

mariah_smile said...

join juge

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/aku-dan-warna-biru.html

Miss Yaty said...

alah..ruginye..tak prasan pun akak buat segmen lain...huhu...pape pun tahniah pada pemenang...