Tuesday, March 29, 2011

PURA-PURA SAKIT a.k.a SAKIT TIPU-TIPU

as salam
selamat pagi Selasa..
selamat bekerja
selamat mencari rezeki celik

MC...

ambil mc..
bukan aku yang ambik mc...
aku sihat hari  ni
aku pi keja hari ni
korang pernah tak ambil mc..
sedangkan korang tak sakit...
pernah tak? pernah tak?
hahahaha...
tepuk dada tanya diri sendiri..
so kawan2 selamat bekerja
semoga sihat selalu


(pic from google)
p/s: menanti ke 1000

4 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

x pernah x pernah x pernah amik mc kalo x sakit.....

tp slaloo terpk camner nak wat cmtuh....xbrani...hehehehe....

aper2 pon slamat bekerja =)

Muhazz Leen said...

malas nak g kerja lepas tu g klinik and cakap dgn doc period pain. hehe

Mr Strider said...

xpenah amik sebab mc nnt nak kena bayar..kalo btul2 sakit leh pakai medical card..hehe..

p/s : kalo terpaksa amik cuti aku pakai emergency leave jer..hehehe

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : as salam kembali ('',) mujur lah setakat ni ai x pernah lagi amek MC tipu² kat klinik sepanjam ai keje pembantu tadbir di jabatan kerajaan dah 5 tahun...('',)
selamat mengajar ye...

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry ".:. Pelindung Keselamatan .:."