Monday, March 14, 2011

PART 1: SELANGKAH KE ALAM MAGIKA…


Aku dah view beberapa blog…..serius aku cakap blog mereka…memang tak ada samanya dengan blog aku atau blog korang..setiap blog yang aku view ada sentuhan magika nya sendiri. Sekali lagi, aku serius! nak bagi tau…baca blog, blogger2 ni memang seperti berada di Alam Magika….

Sedikit synopsis aku tentang blog mereka:

“…blog ni kemas.cool..hijau bumi tuhan…saujana mata memandang..ada daun2 pokok maple berguguran. Blogger ni sungguh tidak lokek untuk berkongsi petua kepada anda semua..yang PASTInya petua yg dh berkurun lama korang carik ada kat blog ni. Anda adalah sangat rugi klu tak ke blog yg aku maksudkan ni….”

“…melangkahkan tetikus, ke blog ni bukanlah satu kerugian. Bermula dengan header yg comel…hati akan tergaru2 untuk melihat blog ni secara keseluruhan. Ada yg menarik di blog ni..& sekali lagi korang rugi bila korang xnak ambil tahu tentang blog ni. Warna yg di pilih oleh blogger ni tuk menghiasi blog beliau adalah menunjukkan beliau seorang yang…”

“…keriangan, kegembiraan & keseronokkan anda akan temui klu anda ke blog ini. Kedatangan anda ke blog ni akan terus di sambut oleh tuan punya blog dengan senyuman yg menawan. Blog ini tidak akan membuat mata anda mengantuk..sebaliknya anda akan berasa segar  di temani dengan lagu best2 terkini lagi sensasi..DAN ada sesuatu yang MENARIK psti ada iaitu…”

“…tak kenal maka tak cinta, tak bca blog ni maka korang, tak kan tau apa2 cerita. JANGAN! pandang sebelah mata dengan blog ni..buka kedua2 bijik mata anda tuk discover segala khazanah dan cerita yg pastinya 1001 enrty yg menarik menanti korang. Korang nak tahu entry menarik? yg membuatkan jari korang thumbs up setelah membacanya??.....Jom, saya bawa anda ke…”


itu sedikit sinopsis yg aku buat tentang 4 blog ni..klu korang nak tau lebih lanjut siapa mereka?? Yang mana satukah mereka??? Korang klik la setiap blog ni, carilah mereka & KENALI mereka.



No comments: