Wednesday, March 30, 2011

10 BLOG DALAM 1...10 IN 1



Kurasakan Something pada dunia blog ni
something???…iyalah blog membuat kan aku Hari-Hari Mau Baca blog meraka
dan menupdate blog selalu.
Blog membawa aku ke satu Hemisfera dunia…melalui Dapur Tanpa Sempadan
Dan akhirnya akan membuat aku rasa ingin Bersantai Bersama...
rakan rakan blog yang lain wpn pun tak jumpa lg secara reality…
Apakah Erti Kehidupan dalam dunia blog ni?
Bagi aku dalam dunia blog ni kita perlu menjadi diri sendiri
Menjadi diri aku sendiri atau m.e.s.e.l.f kata orang putihnya….
Mengambil kata2  ini
Membuatkan dunia blog aku lagi bermakna….
Ok stop..dulu so Bro, Monday kita mgkn  cerita lagik
Jika ada kesempatan…di bobiestory ini hehehehe

 (actually idea dah tak ada hehehe… I love to read blog mereka)


4 comments:

Miss Eiza said...

saya juga suka mereka2 :)

SoLy SoLicious said...

kalau mcm 2, jemputlah ke blog saye//heee

bobiedanbad said...

ME:tebaiks kan?
Soly:ok dear

Mr Strider said...

hehhee..stylo entry nie..creative gak ko nie..hehehe..at least ade idea mana nak BW..hahaha

Regards,
-Strider-