Saturday, March 26, 2011

HIDUP INI BUKAN MACAM DRAMA RUPANYA...

en.bob kata aku peminat tegar drama melayu
x kisah la.. actually semua cerita dalam tv aku tengok
melayu, tamil, korea,arab,cina, Philippine 
yang penting best mata memandang

antar banyak2 scene drama melayu ..
ada satu jenis scene yg menarik minat aku..
scene buka pintu kereta time ajak awek dating...
selalunya awek akan duduk dan tunggu hero buka pintu tuk dia
pernah tak korang cuba scene tu di alam nyata
di luar kaca tv???

aku pernah nak cuba hahaha...
tapi tak berapa  nak menjadi
kenapa...time keluar dari keta laju jer aku buka pintu
bila dh kat keluar baru teringat
tapi ada sekali aku berjaya
pas balik dr pasaraya x rumantik langsung
aku suruh en.bob buka pintu tuk aku...
hahahaha..terasa seperti berlakon drama Samarinda plak
keluar keta en.bob senyum kelat...aku gelak suka suki
dia kata "Ayang ni poyo"
aku kata"alah b, budget rumantik gitu wakaka"
hehehe tp tu la realitinya...
hidup tak sama mcm drama dlm tv pun
but thanks to me hubby..to fulfill my crazy wish...



2 comments:

hamzah ian said...

hehe..

Joel Leslie said...

rumantik x menjadi .. hehehe :p *jgn marahh,kahkahkah!*