Friday, March 25, 2011

BLOGGER BERJAYA..

baru balik keja...
mood tuk update still ada lagi..
tapi aku nak taip pasal apa yang ada dalam hati aku pada ketika ini
AKU NAK JADI BLOGGER BERJAYA...

itu yg berkata2 dalam hati pada ketika ini
bagaimana? caranya?
jawapan atau konklusi itu perlu di cari sendiri
tapi DI MANA?
apakah perlu sentuhan Magis?
ATAU
..........
.....sungguh sukar bukan....

2 comments:

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : tu adalah impian utama blogger yam ada di dunia...tapi macam biasa lah, nak berjaya kena usaha dan kerja kuat...bagi ai, x perlu pun sentuhan magis, cukup sekadar ada ramai pembaca setia atau pun tidak tu blakam kira...mutu penulisan baik + respek blogger lain dah memadai kot...tu pada pandangan ai lah ye...lain oram, lain cara...mana yam baik tu kite buat panduan, mana yam buruk tu kite sama² jadi kan sempadan...1 lagi harus jugak ada idola...jadikan contoh untuk memajukan diri sendiri...

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry ".:.TERHARU & MENGHARGAI.:."

bobiedanbad said...

bro monday: totally agree wit u..idola dlm dunia blog sangat ramai hehe