Tuesday, March 8, 2011

BESTKAH JOINT BLOGGER GATHERING??????

aku tak pernah pun ikut mana2 blogger gathering...
mesti best kan?dapat jumpa kawan2 yg selalu kita terjah di laman sesawang...
tapi...
faktor geografi...jarak... menghalang..
aku tuk joint mana2 gathering...hahaha lg pun ada org ajak ker ko cikgu???? huhuhuhu




3 comments:

Ila said...

ila pun tak pernha join gi...huhuhu

kakngah said...

aku pun tk pernah joint blogger gath pun.. cuma pernah sekali pergi majlis perkahwinan ank blogger & sekali ada blogger mai raya rmh aku...

lg pun aku belum berjaya memujuk rayu che abg aku hantar pegi beramas mesra ngn blogger secara live.. kehkehkeh!!!

Miss Yaty said...

pegi gath memang best sebab kita dpt kenal blogger lain secara face 2 face...

takpe kak gath ni takyah tgu org ajak...kalo de org buat gath area akak duk akak pegi lah join ;)