Thursday, March 31, 2011

BERAPA BANYAK KALI ANDA TER..DALAM SEHARI

baru balik keja...terus nak update..
dalam sehari berapa kali anda TER...
misalnya..

hari ini bujeng terlupa nak kunci pintu pagar rumah...pastu masa bujeng singgah  membeli sarapan ble plak dia terlupa bawa duit..
nak tak nak mak cik kat gerai tu terpaksa la bagi dia kuih free. masa nak tinggalkan gerai makcik tu, bujeng terkentut pulak...mencemar udara pagi la plak...

sekarang bujeng nak ke opis...bujeng drive 
masa dia nak keluar dari kotak parking..
hampir2 bujeng terlanggar seekor kucing...
terkejut bujeng...
kuncing tu rileks jer...
terus kucing tu kata kat bujeng "ko ada mata ke tak?"
hampir nak terpengsan bujeng dengar suara kucing tu....

itu contoh TER dalam sehari...ada plak bagaimana????

6 comments:

Ujang9897 said...

sekarang ni terkentut2 baca entri ni..hahaha

AkieZecky said...

TER baca la pulak entry nie.. hehe.. x penah kira la pulak..

bobiestory x mau word verification kat bawah comment nie boleh??

bobiedanbad said...

akie: boleh kejap lagi aku selesaikan

Mr Strider said...

hehe..ter nie bahaya gak..bak kata pepatah TERlajak perahu boleh diundur..TERlajak naik bas kena jalan kaki jauh..hahaha...

Regards,
-Strider-

cik rama-rama said...

sye TERmakan pula hari ni...erkkkkkkkk..
no wonder lar...asyik bertmbh2 jer skunxx..lalala

Amiera Hilton said...

tak TERkira banyaknye TER. huhu :)