Monday, March 7, 2011

BERANI?....JAWAB SOALAN INI

Objektif
Masa: ikut waktu anda
Arahan: sila pilih satu jawapan

soalan mudah, direct....soalan objektif...maksudnya ada pilihan jawapan..
aku tak nak tanya pasal dulu, cuma nak tahu pasal sekarang ni...

soalannya: Kenapa anda berblog/ kenapa anda ada blog?
A. sebab nak cari ramai kawan
B. sebab nak cari duit...

9 comments:

Ujang9897 said...

semua diatas..dah tambah lagi..

untuk mengisi masa lapang..=)

dan ...mcm2 la

AkieZecky said...

semua diatas cikgu...

bobiedanbad said...

hahahaha...murid2 baca dulu arahan soalan...

E-ra paSha said...

saya jawab A ckg!!
krna sy nk cari kwn byk2..err~~ duit?? x trpikir lg..=)

bobiedanbad said...

apa2 pun jawapan murid cikgu2 bg A+++, sbb cikgu pn nak jawab A dan B...hehehe

nur anis said...

saya nak jawab b cikgu..nak duit nak duit..tapi x pernah dapat..huhu..xde lah..blog sekadar suka-suka je..tempat untuk bercerita.. ^_^

Miss Yaty said...

bagi yaty 2 2 pun jadi sebab nak berblog skrg ni..hihi...

kalau tak on9 rase sunyi je ari tu..huhu~

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : ai jawab, jawapan A...jawapan B tu x relevan dengan ai, coz nuffnang ai buat hal...ada hal nye...ai pun x tau nak cakap cemana...adehhh~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "JOIN CONTEST AKU KAYA"
2.New Entry "CONTEST TERCIPTA UNTUKKU BY MAMA RAYYAN..."
3.New Entry "Hari Ini Hari Selasa"

kakngah said...

aku berblog kerana mahu have fun & syok sndr
aku punyer blog aku punyer suka..
kehkehkeh!!!