Saturday, February 19, 2011

BERAPA UMUR DIA...

contest TAMAT
 

kadan2g klu aku BWalking
slu juga tgk blogger2 wat contest..
dulu aku pernah juga wat contest..
ada la jugak sambutannya..
mcm  nak wat lg..contest aku very the simple rules
semua org ble ikut..
yg ada blog ble ikut
yg tak ada blog pun ble ikut
nk wt entry pasal contest ni pun ble
xnak pun ble
nk tag atau xnk tag blogger lain pn ble
follower, @  bukan follower @ xnk jd follower pn ble joint

contestnya mcm ni teka berapa umur si Andak ni...
hantarlah jawapan di ruang comment,
ble jg htr ke email deanbadrah@yahoo.com

tarikh tutup: selagi ada sticky mode contest ni, maka contest still on

hadiah: kerana aku dr sabah so nk bagi hadiah dari sabah


 kalau pemenangnya perempuan dapat gelang ni mutiara + suasa


klu lelaki plak pemenangnya butang baju Melayu mutiara 

 Andak

Andak again

27 comments:

tomatokering :) said...

ceq teka umuq dia 3 tahun . huu

macam nie buleh ke ? he :)

bobiedanbad said...

tomato: tq joint contest..

hs said...

2 tahun setengah.. hehe :)

Eza said...

fotografer ke mmg suka amik gambar skadar hobi? cantik gmbr2 awk...anyway thx 4 following :)

bobiedanbad said...

hs:tq coz joint
Eza: sy seorang cikgu..yg suka menagkap gmbr hehehe

Miss Yaty said...

comeynye kucing akak...:)

err yaty nak cuba jugak ye akak 4 tahun dah kot.

dulu mak yaty ada bela kucing setiap kali kucing tu beranak, anak2 dia mesti mati..sedih kak..

tahun lepas kucing tu meninggal...sedih sgt2...sebab kucing tu baik..dengar ckp..tak penah curik masuk umh ktorang sebab ayah tak bg kucing masuk umh...huhu

err ter cite sedih pulak..huk2

bobiedanbad said...

MY: Tq

BRO_MONDAY said...

salam cekgu bobie!!!('',) tengkiu coz invait ai untuk teka umo kucim comey ni!!! mai waif dulu masa beliau bujam, ada kucim gak..nama "GEMOK"..koh koh koh skam dah xde...

ai teka umo nye 2 tahun stengah!!!

s.N.h said...

3 stgh kot. betul ke? ho ho

Miss Zati (^___^) said...

3 tahun 5 bulan.. hehehe.. *suke2 tmbh* :)

Kisah Sufi said...

salam..
umah saya banyak kucing..tapi xpernah tanda umur kucing-kucing saya..
urmm..rasa2 nya andak umur 3 tahun setengah kuttt..

amin said...

i think dalam 6 bulan ?hehe

cik dada baby pumpkins said...

hi awk... tq sebb jadi my 1st follower.. btambah semangat nak tulis blog lepas ini :D

noyis gila kentang~~ said...

kite rase 2
tahun setengah.hee~~

syima_chokie's said...

saye teka 3 taun

sy kunci jwpn saye :)

zakiah ghani said...

teka kat sini la.. hehe.. 2tahun 6 bulan..

Dang Intan Duka said...

salam

dang bru join ni.. dang takut sebenarnya dgn kucing, jadi dang teka je la k..

dang teka umr andak 1 tahun 3 bulan

peace

cik faten said...

rasenyer 2 taon kot....

hoya hadis said...

salam kenal..hadiah yang cantik..
ANDAK mungkin 1 tahun setangah

cik dila.. said...

umo andak 2 taun setengah kot..hehe.

cik dila.. said...

umo andak 2 taun setengah kot..hehe.

mama_onie said...

Tengok dari renungan mata andak tu macam dah tua sikit... hehehe... dlm 4 tahun lebey kot nak masuk 5 tahun...

Saya pencinta kucing tegar! Luv them all!

Thanks follow saya (yg x seberapa ni)...

Ujang9897 said...

2 tahun 3 bulan

JunAina said...

salam ukhwah...

aina teka andak tu umurnya dalam 1 8 bulan jer.

Alynzs Liya said...

comey je andak ;-)
jalan2 sini

thanks singgah my blog..

shahjiehan said...

2 tahun 2 bulan

norliza_osman said...

Akak, liza nak teke gak lah.. (^_^).. rasenya umur andak dalam 4 bulan canm tu.. hehehehe