Sunday, February 28, 2010

DANIAL & KISAH MR.BEAN


 Mohd danial luke bin basrun…
Sebelum tido dia akan ckp…
Danial: “sebelum tido kita sembang2 kisah Mr bean dulu”
Aku: “adik ceritalah, auntie mau dengar”
Danial : “Mr. Bean 2, dia ada anak patung”
Aku : “Ye ka?”
Danial : “Ya, tp orang jahat wat mcm ni kat patung dia”
 (sambil tunjuk gaya org jahat cekik patung Mr. Bean)
Aku : “Kesiannya”
Danial : “ Auntie, auntie (sambil bisisk aku), Mr. Bean tu kan oran Iban…”
Aku : “wakaka lawak la ko ni danial”
Itulah  c danial, tp betul la. abg aku ckp memang ada pun pakcik dia sebelah mak nama BIN ..tp bukan BEAN
Tahun ni x jumpa danial. Dia balik Sarawak… miss u

 happy besday my sis

6 comments:

TUKANG KATA said...

HAHAHAA..baba iban tu sgt kelakar..kekadang keletah si kecil mampu release kan tension kita sebeanrnya..hehe

Izan@mamaAdam said...

bebudak kecik memang tulus, setiap perkataan keluar dri mulut dorank memang comel....

nak tanya cikgu yang baik hati kat ner, edit gambar2 kat sini eh..lawa2 lah...

lagi satu, sila la singgah belog saya, amek award , kalau sudi tepek sekali yerk..hihi tenkiu,.

alia said...

imaginasi kanak2 mmg menyeronokkn

myfuzzyworld said...

Hai Sis n semua pembaca blog ni,

Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

Cikgu Yang Azmah said...

Salam!! Begitulah kanak2,mana ada dosa utk mereka. Dijemput melawat blog saya.. bukan apa nak bagi semangat menulis bila ada orang komen.. maaf.

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室