Tuesday, November 17, 2009

SEMINGGU LAGI

balik rumah tadi dekat pukul 1 petang...wat la keja ckit ntah macam mana boleh plak aku tertidur depan laptop...sedar2 ada dua sms dari my hubby...sms tanya aku dah sampai rumahkh @ blum...tapi aku jawab nuffnang aku dah RM4.Nampak sangat..aku wat2 xfaham soalan.

tinggal minggu ni je budak2 pi sekolah.. maksudnya lagi beberapa kali pejam celik ble balik kampung..
hehehe sah2 aku dah bosan duduk sendiri di rumah ni...
Jumaat ni pas sekolah trus balik kampung, iwan adik sepupu aku akan datang ambil aku
weeei aku betul tak sabar nak balik kampung...
time duduk jauh dari family baru rasa penangan kampung dengan aku.

No comments: